Lær ledelse på din egen træningsbane

Er du ny leder og har brug for praksisnære ledelsesværktøjer? Så kan du designe dit eget lederudviklingsforløb med udgangspunkt i din ledelsespraksis.

Med udgangspunkt i din LUS-samtale designer vi sammen et forløb, der giver dig de ledelsesværktøjer, du har brug for. Du sætter mål for din egen læring og de resultater, du ønsker at opnå som leder.

Forløbet tager udgangspunkt i de problemstillinger, du støder på i din hverdag som leder. Ved hjælp af coaching, sparring, refleksion og relevante ledelsesteorier og kommunikationsmodeller, bliver du klogere på, hvorfor problemerne opstår, og hvad du kan gøre ved dem. Vi plukker i bøgerne fra de formelle lederuddannelser, og du behøver kun at læse 1/10 del af det, en formel lederuddannelse kræver.

Undervejs i forløbet fører du læringslogbog. I bogen skriver du om dine erfaringer med ledelse. Du skriver om problemstillinger, og hvordan du håndteret dem. Du skriver om succeshistorier, og det du er stolt over at udrette som leder. Når du stopper op og reflekterer over, hvad du gør, og hvilken effekt det har på dine medarbejdere, bliver du mere bevidst om din ledelsesadfærd. Når du yderligere reflekterer over, hvorfor du gør, som du gør, bliver du mere bevidst om dine personlige ledelsesværdier.

Forløbet består af personlige samtaler, hvor vi mødes face to face. Imellem møderne får du inspiration i form af refleksionsspørgsmål, links til relevante artikler og hjemmesider, podcasts og film.

Du bestemmer selv, hvor mange timer du vil bruge på din ledertræningsbane. Jo mere, du bringer dig selv i spil, jo mere vil du lære om dig selv som menneske og leder. Dit personlige lederskab er en fortløbende udviklingsproces. Vi starter processen med, at du gør dig tanker om, hvem du gerne vil være som menneske og leder, og hvorfor. STORE spørgsmål, som tager tid at besvare, så gå bare i gang allerede nu.